כלכלה-ניהול - סמינרים

בית הספר לכלכלה ע"ש איתן ברגלס
​תואר ראשון

מטרת העבודה הסמינריונית, לאפשר לתלמיד להביא לידי ביטוי את הידע שצבר במהלך לימודיו בבית הספר  לכלכלה. המנחה ילווה את כתיבת העבודה בייעוץ ובהדרכה בכל שלביה במהלך הסמסטר בלבד.

דרישות מוקדמות לסמינר: ציון עובר בכל קורסי החובה. חובה לעמוד בדרישת הקדם (ציון עובר, טרם ההרשמה לסמינר גם אם לתלמיד מועד ב') ציוני מועד א' בלבד יחשבו לצורך העמידה בדרישה.

פגישת הסמינר הראשונה הינה חובה לכל התלמידים. מידע על מועד המפגשים יינתן ע"י המרצה ויפורסם במערכת השעות.

אישור נושא העבודה יעשה לא יאוחר מחודש מתחילת הסמסטר.

המועד האחרון להגשת עבודת הסמינר בשנת תשפ"א:

סמסטר א':   יום ב', 26.4.2021, י"ד באייר תשפ"א.
סמסטר ב':   יום א', 12.9.2021, ו' בתשרי תשפ"ב.

העבודה תוגש בזוגות,  פרק הסיכום ייכתב ע"י כל תלמיד בנפרד וגם  הציון יקבע בנפרד.
ההחלטה על הזוגות תעשה במפגש הראשון בין המתקבלים לסמינר בתאום עם המרצה.
יעשה מאמץ מטעם המרצים והמזכירות לאפשר תאום של הזוגות.

הנחיות להגשת העבודה:

• את העבודה יש להגיש למרצה באתר הסמינר או במייל. עותק מודפס יוגש למזכירות לפי בקשת המרצה, במועד ההגשה.
  • ציון 320 יוזן לרשימת הציונים של התלמיד שהגיש את הסמינר למזכירות ויהווה אישור על הגשת העבודה.
  • תלמיד שלא יגיש עבודה סמינריונית במועד ידווח לו ציון  "לא מילא חובות הקורס".
  • תיקונים על העבודה יעשו טרם קבלת הציון הסופי.
  • על התלמיד להשאיר בידיו עותק של העבודה שהגיש עד לפרסום הציון.
  • ארכה להגשת העבודה תאושר רק ע"י ראש תכנית תואר ראשון . בגין שרות מילואים, תאושר ארכה לפרק זמן השירות, בכפוף להצגת אישור מילואים.

לא יהא באישור דחיית מועד ההגשה כדי לשמש עילה לסטייה מהוראת שכ"ל.