תקנון התכנית - Program Regulations

1. משך הלימודים
    הלימודים לתואר השני נמשכים 3 סמסטרים. במסלול עם עבודת גמר ניתן להאריך את משך הלימודים בסמסטר אחד ובמקרים חריגים בעוד אחד. במסלול ללא עבודת גמר הלימודים ימשכו 3 סמסטרים. הארכת משך הלימודים כפופה לאישור ועדת ההוראה של הפקולטה.

2. רישום לקורסים
    רישום לקורסים בתכנית לארצות מתפתחות יעשה ישירות מול מזכירות התכנית sustaindev@tauex.tau.ac.il. סטודנטים רשומים מראש לקורסי החובה.  על כלל הסטודנטים לעדכן את מזכירות התכנית לגבי רישום לקורסי בחירה. בכל תכתובת למזכירות החוג יש לציין מספר סטודנט (=זהות).

3. נוכחות בשיעורים
    חובת נוכחות חלה בכל השיעורים, בכפוף לכללי האוניברסיטה.

4. עבודות סיום קורס
    קורס שבו מטלת הסיום היא עבודה (בהבדל מבחינת בית)  יהיה מועד הגשתה עד חודש מתום הסמסטר, אלא אם ייקבע מועד מוקדם יותר ע"י מורה הקורס.
    להלן המועדים להגשת עבודות סיום בשנת הלימודים תשפ"א:
    סמסטר א'  - יום א',28.2.2021, ט"ז באדר תשפ"א.
    סמסטר ב'  - יום א', 1.8.2021, כ"ג באב תשפ"א.
  5. עבודות סמינריוניות
    מועד הגשת עבודה סמינריונית נקבע ע"י המרצה ובלבד שלא יהיה מעבר למועד שנקבע ע"י האוניברסיטה.
    להלן המועדים שנקבעו ע"י האוניברסיטה להגשת עבודות סמינריוניות בשנה"ל תשפ"א:
    סמסטר א'  -   יום ב', 26.4.2021, י"ד באייר תשפ"א.
    סמסטר ב' וסמינרים שנתיים - יום א', 12.9.2021, ו' בתשרי תשפ"ב.

מורי החוג אינם רשאים לאשר דחייה בהגשת עבודות סמינר.
    במקרים חריגים, ועל פי שיקול דעתה, רשאית ועדת ההוראה הפקולטטית לאשר הארכה של שבועיים נוספים לתלמידים אשר יוכיחו סיבה מספקת לאיחור במועד הגשת העבודה.
    על כל תלמיד להגיש עבודה סמינריונית עצמאית. לא ניתן בשום מקרה להגיש עבודה משותפת עם תלמיד/ים נוספים.
    ​​התלמידים ימסרו את העבודות הסמינריוניות במזכירות החוג. אין להגיש עבודות סמינריוניות ישירות למורה.

• The program is a 3 semester.
  • Students are expected to attend all classes.
  • Registration to classes is done via the program office – sustaindev@tauex.tau.ac.il. All students are registered by the program to their required courses. Students are required to let the program office know, by email,  their elective course of choice.  Students need to let the program know their required seminar of choice. In all communication to sustaindev@tauex.tau.ac.il, students must include their student id #.
  • Special exemptions will be granted only by the faculty’s curricular committee.
  • Students who write a thesis may extend for one additional semester. The extension is dependent on approval of the faculty’s curricular committee and will require additional payment.  Non-thesis students will be required to a urtten paper regarding thair project which will constitute 10% of their final grade. Thesis grades constitute 30% of the final MA grade.