תקנות החוג

החוג לתקשורת ע"ש דן
תואר שני

משך הלימודים

הלימודים לתואר השני נמשכים שנתיים.
במסלול עם עבודת גמר -  ניתן להאריך את משך הלימודים בשנה אחת ובמקרים חריגים בשנה נוספת.
במסלול ללא עבודת גמר - ניתן להאריך את משך הלימודים במקרים חריגים בלבד בשנה אחת.
הארכת משך הלימודים כפופה לאישור ועדת ההוראה של הפקולטה. תקופות של הפסקת לימודים נכללות בפרק הזמן המרבי של הלימודים לקראת התואר.

בחינות

בקורסי תואר שני יינתן מועד בחינה אחד בלבד. מועד נוסף יינתן בגין שירות מילואים או לידה. מועד נוסף בגין סיבה אחרת יינתן רק באישור ועדת ההוראה (כפוף להמצאת אישורים מתאימים).

עבודות סיום קורס

קורס שבו מטלת הסיום היא עבודה (בהבדל מבחינת בית) יהיה מועד הגשתה עד שישה שבועות מתום הסמסטר אלא אם ייקבע מועד מוקדם יותר ע"י מורה הקורס.
להלן המועדים להגשת עבודות סיום בשנת הלימודים תשפ"א:
סמסטר א'  - יום א', 28.2.2021, ט"ז באדר תשפ"א.
סמסטר ב'  - יום א', 1.8.2021, כ"ג באב תשפ"א.

עבודות סמינריוניות

עבודות סמינריוניות יש להגיש למזכירות החוג.
​המועד האחרון להגשת עבודה סמינריונית של סמסטר א': יום ב', 26.4.2021, י"ד באייר תשפ"א.
המועד האחרון להגשת עבודה סמינריונית של סמסטר ב': יום א', 12.9.2021, ו' בתשרי תשפ"ב.
מורי החוג אינם רשאים על דעת עצמם לאשר דחייה בהגשת עבודה סמינריונית.
במקרים חריגים, ועל פי שיקול דעתה, רשאית ועדת ההוראה הפקולטטית לאשר הארכה של שבועיים נוספים לתלמידים אשר יוכיחו סיבה מספקת לאיחור במועד הגשת העבודה.
על כל תלמיד להגיש עבודה סמינריונית עצמאית. לא ניתן בשום מקרה להגיש עבודה משותפת עם תלמיד/ים נוספים.​

בחינה מסכמת

תלמידים אשר ילמדו במסלול ללא עבודת גמר (תזה) יחויבו במבחן בעל פה. הבחינה תימשך כ-30 דקות ותערך בנוכחות שני חברי סגל בחודש יוני. נושאי הבחינה יועברו לסטודנטים בחודש מאי.
ציון הבחינה יהווה 10% מציון הגמר המשוקלל של לימודי התואר השני.
ציון המעבר בבחינה המסכמת הנו 60 ומעלה.