תכנית הלימודים מסלול עם עבודת גמר

החוג למדיניות ציבורית

תואר שני

הרישום לקורסים הינו שנתי, יש להירשם לכל הקורסים ברישום בבידינג המתקיים לקראת סמסטר א'.

• קורסי חובה
  • קורסי בחירה
  • סמינרים
  • מסלולי התמחות

קורסי חובה 24 ש"ס

לימודי חובה בסיסיים (24 ש"ס): על התלמיד ללמוד את כל הקורסים המפורטים ברשימה בהתאם לתכנית הלימודים.

שם הקורס היקף דרישות מוקדמות
שיטות מחקר וסטטיסטיקה למדיניות ציבורית[1]  3 ש"ס אין
משפט חוקתי ומנהלי[2] 2 ש"ס אין
אתיקה ציבורית 2 ש"ס אין
כלכלה ציבורית 4 ש"ס יסודות הכלכלה
מיקרו כלכלה
מיקרו כלכלה[3] 4 ש"ס יסודות הכלכלה
היבטים חברתיים של מדיניות ציבורית 3 ש"ס אין
מבוא למדיניות ציבורית 4 ש"ס אין
הערכה ומדיניות ציבורית 2 ש"ס אין
הדרכה במאגרי מידע במדיניות ציבורית[4] אין אין
סה"כ 24 ש"ס אין

[1]תלמיד שהשיג ציון של 85 בקורס חופף לקורס "ש"מ וסטטיסטיקה למדיניות ציבורית" ובהיקף של לפחות 6 ש"ס יוכל לקבל פטור מהקורס (על התלמיד להשלים את השעות). תלמידים המבקשים לקבל פטור מאחד הקורסים מתבקשים למלא "טופס בקשה להכרה בקורס" שנמצא באתר הפקולטה ולצרף לטופס, גיליון ציונים מקורי + סילבוס של הקורס שנלמד.
[2]תלמיד בוגר החוג למשפטים שהשיג ציון של 75 בקורס חופף לקורס "משפט חוקתי ומנהלי" יוכל לקבל פטור מהקורס "משפט חוקתי ומנהלי" (על התלמיד להשלים את השעות).
[3] תלמיד בוגר החוג לכלכלה שהשיג ציון של 75 ומעלה בכל אחד מקורסי מיקרו א'+ב' מקבל פטור מהקורס מיקרו כלכלה.
[4]מפגש חד פעמי. אין להקצות נקודות בבידינג.