תקנות החוג

החוג למדיניות ציבורית
תואר שני

כללי

1. על התלמיד לסיים את קורסי ההשלמה עד סוף סמסטר הראשון ללימודיו ולהשיג בקורסים אלה ציון עובר (60), לפחות.
  2. הלימודים נמשכים שנתיים ומרוכזים ביום ג' לתלמידי שנה א' וביום ה' לתלמידי שנה ב' . על התלמיד לקחת מכסת לימודים מלאה בכל סמסטר. לא ניתן ללמוד באופן חלקי.
  3. על התלמיד להשיג ממוצע של 75 לפחות בסוף שנה א'. תלמיד שלא ישיג ממוצע זה ו/או לא יסיים את הקורסים בזמן, יופסקו לימודיו.
  4. תלמיד אינו רשאי להירשם לקורס אם לא עמד בדרישות הקדם. כלל זה חל על כל הקורסים בתכנית הלימודים.
  5. לפי תקנון הפקולטה בקורסי תואר שני יינתן מועד בחינה אחד בלבד. מועד נוסף יינתן בגין שירות מילואים,  מחלה או לידה.
  6. תלמיד רשאי לערער על בחינה תוך 5 ימים מיום פרסום התוצאות (הערעור חייב להיות על טופס המיועד לערעורים).
  7. תלמיד שהחליט להפסיק את לימודיו חייב להודיע על כך בכתב ל"מזכירות תלמידים כללית", במרכז למרשם.
  8. על תלמיד שהשלים את כל חובותיו לתואר, להגיש בקשה לציון גמר באמצעות "מידע אישי לתלמיד" באינטרנט.
  9. חובת נוכחות בשיעורים: חלה חובת נוכחות בשיעורים. תלמיד שלא יהיה נוכח בשלושה שיעורים, ללא סיבה מוצדקת, לא יהיה זכאי לגשת לבחינה.
  10. תכנית הלימודים המחייבת את התלמיד היא זו המופיעה בידיעון בשנה שבה החל את לימודיו בחוג.
  11. המועד להגשת עבודות סיום קורס בשנה"ל תשע"ט:
    קורסים שנלמדים בסמסטר א' העבודות יוגשו עד: יום ד', 13.2.2019, ח' באדר א' תשע"ט.
    קורסים שנלמדים בסמסטר ב' העבודות יוגשו עד: יום א', 14.7.2019, י"א בתמוז תשע"ט.
  12. בחינת גמר - מתכונת בחינת הגמר תתפרסם בהמשך.

סמינרים

1. על כל תלמיד במסלול ללא עבודת גמר ללמוד 2 סמינרים 1 סמינר מעשי + 1 סמינר עיוני.
  2. תלמיד רשאי להירשם לסמינרים רק לאחר שלמד לפחות שלושה קורסי חובה וכן עמד בדרישות הקדם של הסמינר.
  3. המועד להגשת עבודות סמינריוניות בשנה"ל תשע"ט:
    סמינרים שנלמדים בסמסטר א' יוגשו עד: יום א', 5.5.2019, ל' בניסן תשע"ט.
    סמינרים שנלמדים בסמסטר ב' יוגשו עד: יום ה', 14.11.2019, ט"ז בחשוון תש"פ.
    התלמידים ימסרו את העבודות הסמינריוניות במזכירות החוג.