תכנית הלימודים - שנה א'

החוג ללימודי עבודה

תואר ראשון

הרישום לקורסים הינו שנתי, יש להירשם לכל הקורסים ברישום המתקיים לקראת סמסטר א'.

קורסי חובה אופן הוראה מס' ש"ס סמסטר
יסודות המחקר החברתי וכתיבה אקדמית[1] ש'+ת' 3 ב'
מבוא לסטטיסטיקה ולניתוח נתונים[2], [3] ש'+ת' 2+3 ב'
מקורות היסטוריים ואינטלקטואליים של מדעי החברה[4] ש'+ת' 4

א'
על העבודה ש' 3 א'
התנהגות ארגונית ש'+ת' 1+4 א'
שוק העבודה ש'+ת' 1+3 ב'
הדרכה במאגרי מידע[5] הדרכה וירטואלית   א' או ב'

______________________________________________________________________
[1] תלמידים שחוג לימודיהם השני הוא סוציולוגיה ואנתרופולוגיה יירשמו לקורס יסודות המחקר החברתי במסגרת החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה.
[2] הקורס ניתן במסגרת הקורסים הכלל פקולטטיים, פירוט ראה בהערות לתכנית הלימודים.
[3] תלמידים שחוג לימודיהם השני הוא סוציולוגיה ואנתרופולוגיה יירשמו לקורס בסטטיסטיקה במסגרת החוג ללימודי עבודה. תלמידים הלומדים בחוג נוסף בפקולטה למדעי החברה ילמדו סטטיסטיקה בחוג השני.
[4] תלמידים שחוג לימודיהם השני סוציולוגיה ואנתרופולוגיה ילמדו את הקורס מקורות היסטוריים במסגרת לימודי עבודה.
[5] הדרכה במאגרי מידע: על התלמידים להירשם להדרכה במסגרת הרישום לקורסי החוג, בשיטת "המכרז" (Bidding). הרישום אינו מצריך הקצאת נקודות. יש להירשם להדרכה רק באחד משני חוגי הלימוד.