אודות

המרחב הציבורי כתב עת כתב עת לפוליטיקה וחברה | ביה"ס למדע המדינה, ממשל ויחסים בינלאומיים | אוניברסיטת תל אביב

המרחב הציבורי - כתב עת שפיט בעברית לפוליטיקה וחברה היוצא לאור על ידי ביה"ס למדע המדינה, ממשל ויחסים בינלאומיים - באוניברסיטת תל אביב.

המרחב הציבורי משמש במה למאמרים מקוריים המנתחים תהליכים פוליטיים במדינת ישראל ובעולם מזוויות חדשניות ורב-תחומיות, תוך שימת דגש על תהליכי דמוקרטיזציה, העצמת האזרח והחברה האזרחית. מגוון הנושאים בהם עוסק כתב העת הם, בין היתר: ממשל ופוליטיקה, משפט ופוליטיקה, סוציולוגיה פוליטית, גיאופוליטיקה, פילוסופיה פוליטית, זכויות אדם, ספרות ופוליטיקה, רטוריקה, תקשורת ופוליטיקה, יחסי מדינה-צבא ופסיכולוגיה פוליטית.