אב ובתו מטיסים ישראלים בחזרה לארץ: "נרתמנו לטוס בלי הפסקה" | YNET

טל ואדר מדוצקי, אב ובתו, הם טייסים בחברת "ארקיע" (היחידים בארץ שחולקים מדי פעם קוקפיט). בעיתות שלום הם מסיעים ישראלים לאירופה, היום הם טסים מסביב לשעון כדי להחזיר ישראלים הביתה

16 אוקטובר 2023
אדר (מימין) וטל מדוצקי. (צילום: מהאלבום הפרטי, איור מהמאמר)

מרגש - הבוגרים אדר ואביה טל מדוצקי, טסים מסביב לשעון כדי לחלץ ולהחזיר ישראלים הביתה

"ביום שבו פרצה המלחמה חזרתי מסיישל וביקשתי מארקיע שישבצו אותי לכל טיסת חילוץ שהיא", אומרת אדר. "מאז אני יוצאת מדי יום בשעה ארבע לפנות בוקר וחוזרת בערב. כל המטוסים היו מלאים באנשים עם צווי 8, דאגנו להעלות את כל הלוחמים שרצו לחזור לארץ וגם את האנשים שרוצים להיות קרובים למשפחות שלהם. אני יודעת שזה לא הרבה, אבל החלטתי לתרום במה שאני יודעת לעשות הכי טוב - לטוס ללא הפסקה" - מתוך הכתבה במגזין "לאשה".

טל מדוצקי   הוא בוגר הפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב.

בתו אדר מדוצקי, היא בוגרת הפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל אביב.

גם שני האחים של אדר הם ממשפחת אוניברסיטת תל אביב - ליאור, הוא בוגר הפקולטה למשפטים והפקולטה לניהול ויובל יתחיל השנה את לימודיו בפקולטה להנדסה.

נאחל לכולם הרבה בהצלחה וישר כוח על המוסר ועל העשייה המבורכת למען המדינה !

לקריאת הכתבה  (YNET)