בחזרה לאוניברסיטה: המנכ"לים הבכירים משחזרים את ימיהם כסטודנטים | מעריב

אחרי דחייה של חודשיים וחצי, תיפתח בשבוע הבא שנת הלימודים האקדמית. רגע לפני שהשרביט עובר לסטודנטים החדשים, ביקשנו מכמה מנכ"לים לשחזר חוויות מימי התואר

29 דצמבר 2023
איתן זינגר (צילום: אלעזר נבו)

רו"ח איתן זינגר, 54
מנכ״ל חברת סיבוס סודקסוהשכלה: תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה; תואר שני במנהל עסקים, שניהם מאוניברסיטת תל אביב; תואר שני במשפטים, אוניברסיטת בר־אילן; בוגר ניהול אקזקיוטיב מהרווארד ביזנס סקול, בוסטון.חוויות מהאוניברסיטה: "החלטתי ללמוד חשבונאות וכלכלה רק מפני שלא התקבלתי למשפטים באוניברסיטת תל אביב. במבט לאחור זו הייתה החלטה מעולה שנתנה לי תשתית לראות כל מיזם ועסק בחיים תמיד גם דרך שורת הרווח וההפסד. בלימודים נהניתי מכל רגע בכלכלה ולא סבלתי אף שיעור בחשבונאות. נראה לי שעד היום אני מונע בעיקר מקסמי הכלכלה קדימה בכל החברות שניהלתי, ופחות מתחבר לניתוח לאחור, שזו אומנות החשבונאות. בדיעבד הייתי לומד אותו הדבר, אבל ללא ספק מוסיף לימודי קולנוע. זו החתיכה החסרה שלי".עבודה סטודנטיאלית: "עבדתי דקה וחצי כמלצר גרוע בקייטרינג לחתונות, ואז התפרנסתי במהלך התואר הראשון מפעילות ציבורית, שבשיאה כיהנתי כיו״ר אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב".

המאמר המלא