הסוד במזוודה: סרטון החתונה הנדיר שהוביל לגילוי של סוד מדהים

27 באפריל 2022, 17:00 - 18:00
זום
"הסוד במזוודה: סרטון החתונה הנדיר שהוביל לגילוי של סוד מדהים"

מכון הרצג לחקר ההזדקנות והזיקנה באוניברסיטת תל אביב

מזמין אותך להשתתף באירוע מקוון לציון יום השואה והגבורה

ביום רביעי, 27 באפריל 2022, בשעה 18:00-17:00

פרופ' סילביה קוטון, ראשת מכון הרצג באוניברסיטת תל אביב, תארח את ד"ר אייל בורס להרצאה מרתקת בשם:
 "הסוד במזוודה: סרטון החתונה הנדיר שהוביל לגילוי של סוד מדהים"

על ההרצאה: לפני עשור, אחרי ששני הוריו נפטרו, פתח אנדרה בורס (אביו של ד"ר אייל בורס) את המזוודה שאמו אסרה עליו לפתוח, ומצא שם אוצר משפחתי והיסטורי: סרט 8 מ"מ שתיעד את חתונת הוריו בהולנד בשנת 1939. כשצפה בו התברר לו כי כמעט כל האורחים לא שרדו את השואה. בהמשך התברר שמדובר בפריט ארכיוני נדיר ויוצא דופן לאותה תקופה ולאותו מחוז בהולנד. לאחר מאות אלפי צפיות ברשתות החברתיות, הפך הסרטון בסיס לסדרת טלוויזיה, סרט תיעודי, ספר רב מכר, אופרה והצגת תאטרון.

ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום אך נדרשת הרשמה מראש באמצעות הודעה אלקטרונית לכתובת:  herczeg@tauex.tau.ac.il

לנרשמים: קישור למפגש זום יישלח לכתובת הדואר האלקטרוני ממנה תתקבל הודעתכם