29 במאי 2023, 18:00

החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה ובית הספר לחברה ומדיניות מזמינים אותך

לסדרת מפגשים בנושא:

מחאה וחברה: עמדות מורכבות

מהלכי הממשלה לשינוי מערכת המשפט והמשטר וגלי המחאה האדירים שבאו בעקבותיהם חושפים שסעים וקיטוב. למרות המספרים העצומים בהפגנות, שתי המחאות אינן מייצגות חלקים גדולים מהחברה בישראל.

סדרת מפגשים זאת מזמינה אתכן.ם להקשיב ולשוחח עם "קולות" של יחידים וקבוצות המבטאים עמדות מורכבות, כאלו שאינן רואות ב״רפורמה״ או ב״שמירת הסדר הישן״ בשורה והבטחה לקיום דמוקרטיה לכולם.ן.

במפגש ה- 3 בסדרה נארח את אלה גברילוב
עיתונאית באתר NEWSru - אתר ידיעות ישראל בשפה רוסית מגישה בתכנית אקטואליה ברדיו "כאן רקע" של התאגיד

מנחה: פרופ' עופרה גולדשטיין גדעוני, החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה והחוג ללימודי מזרח אסיה

המפגש יתקיים ביום ב', 29.5.23 , בין השעות 18:00 – 19:00 , בבניין נפתלי, חדר 615 .
(התכנסות וכיבוד קל משעה 17:45 ) `

קישור לזום: https://tau-ac-il.zoom.us/j/83486552564