אודות

בניין אודיטוריום בר-שירה

קרוי על שמו של ישראל בר-שירה (בשרובקר) ממייסדי הפקולטה למשפטים באוניברסיטה (שנפטר ב-1982). עוצב כמבנה צנוע ששמר על אופי הבינוי של המבנים המרכזיים בקמפוס שנבנו כולם בבטון חשוף. כל אחת מצלעות הבניין נמתחת לאורך של 26.2 מ', ובכל אחת מהן קבעו האדריכלים ששה פתחי חלונות אנכיים המאפשרים קשר עין אל החוץ. בפתחים אלה שולבו תריסי בטון קבועים להם נועד תפקיד פונקציונאלי של הצללה, אך גם תפקיד עיצובי שנועד ליצור חלוקה בפתחים הגבוהים.

באולם בר-שירה שנחנך ב-1971 נערכו הצגות, מופעים והקרנות סרטים, לבד מחלוקת תעודות, טקסים וכמובן הרצאות. האולם נחשב לאהוב על תלמידים ומרצים היות ואזור הישיבה משופע היטב ומאפשר מכל אחד מהמושבים מבט ללא הסתרה אל הבמה.