המדרשה הבינלאומית לתארים מתקדמים במדעי החברה

The TAU International Graduate School for Social Sciences

המדרשה הבינלאומית לתארים מתקדמים במדעי החברה

כחלק מחזון האוניברסיטה לחזק את פעילותה הבינלאומית, אישר סנאט האוניברסיטה את הקמתה של  המדרשה הבינלאומית לתארים מתקדמים במדעי החברה: The TAU International Graduate School for Social Sciences.

המדרשה החדשה תהווה מסגרת ארגונית אטרקטיבית לכל תכניות ההלימודים הבינלאומיות הקיימות בפקולטה, תפעל לפיתוח ואישור תכניות לימודים בינלאומיות נוספות ולהכפלת מספר התלמידים הבינלאומיים בפקולטה, בדגש על תלמידי מחקר.

אחת שתיקרא המדרשה הבין לאומית לתארים מתקדמים במדעי החברה.

המדרשה תתמקד בקידום תלמידים ישראלים ולא-ישראלים בשפה האנגלית, בהנחייתם של מיטב המרצים – חברי סגל האוניברסיטה וסגל מורחב של מרצים מהאוניברסיטאות המובילות בעולם.

הקמת המדרשה הבין לאומית לתארים מתקדמים תאפשר שיתוף פעולה אקדמי ויצירת סינרגיה בין התוכניות השונות. המדרשה תדגיש ערכים של בינתחומיות וחדשנות, וייעשה שימוש במוניטין של מדינת ישראל בכלל ואוניברסיטת תל-אביב בפרט בתחומים אלה.