"מה עושים כשהבית בוער? מדיניות ועבודה במרחב הציבורי בתקופה של חוסר יציבות ומתחים ערכיים"

25 ביולי 2023, 17:00
זום

קישור לוובינר>>

נסיונות הממשלה להעביר רפורמות משפטיות והמוביליזציה של התנגדות (ותמיכה) ציבורית נרחבת יצרו תחושת משבר קשה בציבור. יש לכך השפעות משמעותיות על מדיניות וכן על פעילותם של עובדי ציבור שיכולים לעמוד מול אתגרים לא פשוטים בסביבה שכזו. במסגרת הפאנל נשמע את דעתם של מומחי מדיניות מובילים מהמגזר הציבורי ומהאקדמיה לגבי ההשלכות של סביבה מתוחה זו על המדיניות ועל אופן הפעולה של עובדי מדינה בעמדות מפתח.

המשתתפים:

גברת שירה גרינברג, הכלכלנית הראשית של משרד האוצר, לשעבר

פרופסור דן בן דוד, החוג למדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב

מר קונסטנטין בלוז, סגן לתכנון כלכלי ואסטרטגי ברשות הגז, לשעבר

מנחה: ד"ר עמוס זהבי, ראש החוג למדיניות ציבורית אוניברסיטת תל אביב

הפאנל יתקיים ביום שלישי 25.7.2023 בשעות 17:00 – 18:15 וישודר כוובינר.

קישור לוובינר>>