תנאי קבלה

תואר שני

תנאי קבלה

1. רשאים להגיש מועמדות:
  • בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) ממוסד אקדמי מוכר ע"י המל"ג בציון 80 ומעלה. הלימודים מכוונים בעיקר לבוגרי מדעי ההתנהגות ומדעי החברה, אך פתוחים גם לבוגרי פקולטות אחרות.
  • בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) ממוסד אקדמי מוכר ע"י המל"ג בתחומי מדעים מדוייקים, מדעי החיים, רפואה והנדסה בציון 75 לפחות.

1. תלמידים, שסיימו את לימודי הבוגר (תואר ראשון) בתחומים שאינם סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, יחוייבו – במידת הצורך – בלימודי השלמה על-פי הנחיות ועדת הקבלה. קורסי השלמה אלו אינם נחשבים במניין השעות לתואר.

2. תינתן עדיפות למבקשים ללמוד סוציולוגיה ואנתרופולוגיה כבחירה ראשונה.

3. המועמדים מתבקשים להגיש:

• מסמך הצהרת כוונות (באורך שלא יעלה על עמוד אחד) הכולל רקע ביוגרפי, מקצועי ואקדמי והמפרט את תחומי העניין האקדמי.
  • מכתב המלצה ממורה בחוג בו נלמד התואר הראשון. יש להשתמש בטופס "המלצה ללימודי תואר שני". את מכתב ההמלצה על הממליץ לשלוח ישירות למזכירות החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה באוניברסיטת תל-אביב, כמפורט בטופס.
  • טופס מס' 22א