חובות הלימודים

החוג למדיניות ציבורית

תואר שלישי

חובות הלימודים

1. קורסים בהיקף 8 ש"ס שיש להם זיקה לתחום מחקרו של התלמיד. באישור המנחה או היועץ + סדנת דוקטורנטים.
  2. קורסים אלו יש להשלים תוך שנה ממועד הקבלה כתלמיד מחקר שלב א'.
  3. תלמידים שהתקבלו כתלמידי מחקר שלב א' יהיו חייבים תוך שנה להתקשר עם המנחה ולהגיש לוועדת הדוקטורנטים החוגית הצעת מחקר מאושרת ע"י המנחה.
  4. כל הצעות המחקר יעברו שיפוט של שני קוראים לפחות. הצעה שתאושר ע"י הוועדה החוגית תועבר לדיון בוועדה הפקולטטית. בעקבות המלצת הוועדה הפקולטטית תועבר ההצעה לאישור הוועדה האוניברסיטאית.
  5. לאחר אישור הצעת המחקר ע"י מוסדות האוניברסיטה יעברו התלמידים למעמד של תלמיד מחקר שלב ב'. על התלמידים להגיש את עבודת הדוקטורט תוך חמש שנים מהמועד בו התקבלו לשלב א'.
  6. התלמידים יגישו למזכירות החוג, אחת לשנה, דו"ח התקדמות חתום ע"י המנחה. הדוחות יועברו לוועדה הפקולטטית.
  7. עבודת הדוקטורט תוגש בשפה העברית ו/או אנגלית ותכלול תקציר באנגלית באורך של 5% מהיקפה.