כנס תלמידי.ות מחקר ה-2 של בית הספר ללימודי חברה ומדיניות

25 במאי 2022, 10:00 - 14:00
חדר 527 נפתלי
 כנס תלמידי.ות מחקר ה-2 של בית הספר ללימודי חברה ומדיניות

ביום ד', 25.5.2022, בין השעות 10:00 – 14:00 ביה"ס ללימודי חברה ומדיניות מקיים בפעם ה-2 את כנס תלמידי.ות מחקר.
קהילה אקדמית שוקקת ואוהדת חשובה מעין כמוה להתפתחות כחוקרים.ות.

כנס תלמידי.ות המחקר הוא בדיוק המקום בו תוכלו להציג את המחקר שלכם.ן בסביבה תומכת של חוקרים.ות כמוכם.ן, לשמוע הרצאות של קולגות בנושאים שונים וכן ליצור קשרים עם חוקרים.ות נוספים.ות וחברי.ות סגל מבית הספר ומחוצה לו.

בנוסף מתוכננת הרצאת אורח של פרופ' עירן הלפרין, פרופסור לפסיכולוגיה ומנכ״ל שותף ומייסד של מרכז אקורד לפסיכולוגיה חברתית לשינוי חברתי באוניברסיטה העברית.

פרופ׳ הלפרין ידבר על החיבור בין מחקר אקדמי לבין קידום יחסים שוויוניים, סובלניים ומכבדים בין הקבוצות החברתיות השונות בישראל ובין החברה בישראל לחברות השונות במרחב.

הכנס מיועד לתלמידות ותלמידי דוקטורט מבית הספר לחברה ומדיניות אך תישקל מועמדותם.ן של משתלמי ומשתלמות בתר-דוקטורט וכן תלמידות ותלמידי תואר שני מחקרי.

עדיפות תינתן לתלמידות ותלמידי מחקר בשלב ב', (שיוכלו להציג ממצאים מתוך המחקר). על מנת להגיש מועמדות עליכם.ן לשלוח תקציר של עד 300 מילה עד ל- 25.4.2022 ולציין האם אתם.ן מעוניינים.ות להציג הרצאה פרונטלית (כ- 10-12 דק') או פוסטר.

לתכנית הכנס >>