אירוע פרויקט סיום במסגרת קורס ״וואחד על אחד״ בשיתוף סטודנטים ערבים ויהודים

20 ביוני 2017, 16:45 - 18:30
הפקולטה למדעי החברה, בניין נפתלי, חדר 615

save the date

ביום שלישי ה 20.6 מהשעה 16:45 עד השעה 18:30 יתקיים ברחבת נפתלי אירוע פרויקט סיום במסגרת קורס ״וואחד על אחד״ בשיתוף סטודנטים ערבים ויהודים.

הפרויקט יכלול דוכנים ומייצגים ובכל עמדה יוצג נושא חשוב ורגיש כגון חינוך דו לשוני או רצח נשים.

הפרויקט מדגיש כיצד ידע אקדמי בכלל, וסוציולוגי בפרט, יכול להיות מתורגם לעשייה ושינוי חברתי. לפיכך, אנו מזמינים אותך ושאר הסגל האקדמי לאירוע.

נוכחותם ותמיכתכם חשובה לנו,

בתודה מראש,

תלמידי וואחד על אחד

save the date

يوم الثلاثاء الموافق ل 20.6 من الساعه الرابعه والنصف حتى الساعه السادسه والنصف سيتواجد في ساحه نفتالي طلاب عرب ويهود لعرض مشروعهم النهائي في كورس " واحد عل إحاد ". الحدث سيكون عباره عن اكشاك لعرض مواضيع مختلفه ومتنوعه ذات اهميه في المجتمع اليهودي والعربي على حد سواء.

ندعوكم للمشاركه, تواجدكم ودعمكم يعني الكثير.

طلاب واحد عل إحاد.